Hur bli av Car Klistermärken

Bumper och bilfönstret klistermärken är sättet att uttrycka dig ut på den öppna vägen och hålla saker intressant för föraren bakom dig. Men om du planerar att sälja din bil, eller köpa en ny, stötfångare och fönster klistermärken kan faktiskt minska värdet på din bil och du förlorar pengar. Om du iordningställande din bil att sälja eller vill ta bort de där irriterande klistermärken från din nya bil, har vi några tips som hjälper dig att skicka dem uppstoppad på dekaler förpackning! Saker du behöver
WD40
Plastskrapa
Hårtork
Tvättsprit
luddfri trasa
Visa fler instruktioner
1

Användning nageln att försöka och försiktigt lyfta kanterna på etiketten och pilla försiktigt tillbaka. Beroende på hur länge dekal har varit där detta kan eller inte kan arbeta. Om den gör det, då är du en av de lyckliga. Om inte, fortsätt till steg 2.
2

Använd WD40 för att smörja klistermärke. Spraya sticker generöst med WD40 och låt det sitta i 10 minuter. Efter 10 minuters använda en plast skrapa att lyfta klistermärke och pilla bort det.
3

Bryt ut hårtork. Om WD40 bara inte göra susen, prova att använda en hårtork på sin högsta inställningen att smälta klistermärke s limmet. Efter några minuter bör du kunna använda plastskrapan att skrapa bort klistermärket.
4

Avlägsna limrester. Använd bensin, alkohol, nagellack remover eller en speciellt framtagen produkt som Goo Gone bort limmet från bilens yta. Bara blöt en luddfri trasa med självhäftande remover i ditt val och polera tills resten är borta.
5

avsluta jobbet med en fin lager vax. Lycka till!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120908.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.