Hur man tar bort en Guard Rubber Bumper

Om du funderar på att ta bort vakten gummidämpare från din bil , den bästa tiden att försöka projektet är när det är varmt ute , så limmet är mer följsamma . Du kan också ta bort stötfångaren vakt genom att använda en hårtork för att värma limmet när det är kallare ute , men det är mer av en chans att avlägsna fordonets färg samt med det förfarandet . Nyckeln till att ta bort skyddet gummidämpare är att ta din tid och arbeta metodiskt runt bilen . Saker du behöver
Hårtork
Bucket
Diskmedel
Vatten
Sponge
Mjuk handduk
Visa fler instruktioner
1 < p > Start i slutet av gummi stötfångare vakt , till exempel kanten av hjulet väl , och för sakta slutet av stötfångaren vakt tills du kan lyfta änden bort från fordonet panelen . Hjulet är väl öppningen i fordonets ram där däcket är fäst vid axeln .
2

Avlägsna gummi stötfångare vakt lite i taget och arbeta dig runt fordonet . Fortsätt tills hela stötfångaren vakt avlägsnas från fordonet panelerna .
3

Lägg ett diskmedel och vatten i en hink . Tvätta karossen där du tog bort stötfångaren vakt . Använd en svamp för att rensa bort eventuella rester från stötfångaren vakt limmet . Torka fordonet paneler med en mjuk handduk .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121794.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.