Hur man tar bort repor från plast Strålkastare

Som plast strålkastare linser ålder, tenderar de att gult och förvränga den ursprungliga färgen. En annan bieffekt är att de plockar upp repor, något som också kan förvränga ljusflöde på strålkastarna. Även om du kan hantera gulning och enkla repor med en strålkastare restaurering kit, de djupare repor är lite mer engagerade att ta bort och kan ta lite tid att fixa ordentligt. Saker du behöver
hink med vatten
slipblock
1000 -, 2000 - och 3000-grit sandpapper
Slang och vatten källkodspaketet Headlight restaurering kit
Drill
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

med handen över strålkastaren, och känner för repor. Om du kan fånga en nagel på repor, fortsätt till steg 2. Om inte, bör du kunna göra precis polering del av processen,. Gå direkt till steg 4
2

Blötlägg sandpapper i vattenhink i 10 minuter. Sen linda en bit av 1000-grit sandpapper runt en slipkloss. Blöt ner strålkastaren och börja slipa med blocket, hålla ytan blöt med slangen. Du kommer att slipa ner plasten kring scratch så att du så småningom kan polera ut scratch helt. Du vill att området runt grunden för att vara tråkig i utseendet innan du fortsätter.
3

Upprepa steg 2 med 2.000-slippapper, sedan avsluta med 3.000-slippapper. Du vill ha en enhetlig slöhet till repad yta, och på denna punkt bör du inte kunna fånga en spik på den ursprungliga grunden.
4

Sätt lumpskiva från strålkastare restaurering kit till borra. Applicera en kvarts storlek KLICK av den polska medföljer satsen på lumpskiva, och tillämpa den på Strålkastarglas. Slå på borren och sakta arbeta polska runt hela ytan av strålkastaren, tills den har ett enhetligt utseende.
5

Torka av torkat polish med en microfiber handduk, och inspektera ytan på lins för eventuella repor. Om du ser något, upprepar du steg 4 och gå tillbaka över repad yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121343.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.