Det bästa sättet att polska ekerhjul

ekerhjul kan göra något fordon skarpare, oavsett om det är en gammal "visp" som du vill lägga till en touch av klass eller ett högpresterande fordon som behöver det lilla något att sticka ut . Dina ekerhjul kommer att ge det där lilla extra bara om du håller dem mousserande. Regelbundet underhåll är absolut nödvändigt. Bilen kommer att märkas på gatan om du lär dig det bästa sättet att rengöra och polera ekrarna. Saker du behöver
Slang
ickesur renare
Detailing borste
Ström fläkt
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Spraya hjul med en trädgårdsslang för att ta bort smuts, lera och skräp.
2

Applicera en mild, icke sur renare till dina ekrar. Aggressiva rengöringsmedel kan skada krom på dina hjul och bör undvikas. Låt renare sitta i några minuter för att lossa fett, olja och svåra att ta bort material från ekerhjul.
3

Skrubba hjulen med en detalj borste. Använd en produkt speciellt framtagen för Chrome för att undvika att skada dina fälgar. Inte utnyttjar en borste som skulle repa dina hjul.
4

Skölj noggrant.
5

Spot kontrollera hjulen för alla platser som du kan ha missat eller där smuts var inte helt bort.
6

Upprepa din skölj. Torka hjulen
7

. Du kan göra detta med hjälp av en power fläkt speciellt utformad för torkning bildelar. Du kan också hand-torr, använda microfiber handdukar avsedda för bilrekonditionering och inte bomull handdukar. Det senare kan lämna ludd på ekrarna eller repar dem.
8

Ansök krompolish till hjulen med hjälp av dina microfiber handdukar.
9

Buff krom polera med en ren microfiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121719.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.