Återställa Rusty Motorcykel Chrome Skärmar

Chrome används som en dekorativ yta, liksom skyddande yta, på motorcykel fendrar. Det gör delar av stål ser mycket blankare och skyddar metallen från elementen. Om du inte ordentligt hand om krom motorcykel fendrar, över tid de kan rosta. Och slutligen, om du inte tar bort rost från fender, kan rost orsaka permanenta skador genom pitting metallen. Om metallen är urkärnade och krom är fjällning, måste du ReChrome fender. Saker du behöver
Soap
Vattenslang
Rags
Chrome Cleaner Review fin stålull
alkohol eller vinäger
krompolish
Visa mer Instruktioner
1

Tvätta fendrar med tvål och vatten, skölj dem noggrant med en slang. Använd inte slipande rengöringsmedel, eftersom detta kan skada krom. Chrome är relativt tålig men kan skrapa lätt.
2

Torka stänkskärmar med en ren torr trasa. Spraya eller torka på en krom renare som Turtle Wax Chrome Polish och Rust Remover (se Resurser). Använd en mycket fin stålull för att försiktigt skrubba de rostiga ytor. Upprepa tills du har tagit bort så mycket av rost som möjligt med hjälp av denna teknik.
3

Torka eventuellt kvarvarande rost bort med vitvinsvinäger eller tvättsprit och en ren, torr trasa.

4

Polera fendrar med en högkvalitativ krompolish att återställa glans och djup i krom. Buff fendrar noggrant med en ren, torr trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121267.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.