Hur man skapar Dateless Personliga Antal plattor

En registreringsskylt är en metallplatta på baksidan och framsidan av ett fordon. Den innehåller siffror och bokstäver som används för att identifiera ett fordon och dess ägare. En odaterad personlig registreringsskylt bär ingen identifiering av det år då bilen är gjord, utan det består av tecken som delvis bestäms av ägaren. Driver and Vehicle Licensing Agency (DVLA) har i sin hemsida att alla registreringsnummer finns att köpa endast kan tilldelas fordon som är registrerade i Storbritannien (England, Skottland och Wales). Instruktioner
1

Tillträde DVLA registreringar hemsida - en länk finns i avsnittet Resurser Ange ord eller initialer i sökrutan och klicka på "Sök"
2

. att generera tillgängliga plattor. Till exempel, om du skriver "Sam," de tre sista bokstäverna i registreringsskyltar kan vara "SAM". Om ditt bidrag är längre, kan bokstäverna spridas över hela plattan.
3

Använd "prisklass" verktyg för att begränsa resultaten till registreringsskyltar som erbjuds inom en viss prisklass.

4

Bläddra tillgängliga registreringsskyltar - när du hittar något du gillar, klicka på "Lägg till i önskelista" logotypen
5

Klicka på "Önskelista" fliken. överst på sidan för att visa de registreringsskyltar som du har lagrat. För att köpa, klicka på "köp nu" och följ instruktionerna på skärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121926.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.