Hur våt sand Polish New Auto Paint

När bil färg appliceras, kommer små krusningar och inkonsekvenser bildas i färgen. Detta är vanligen kallad "apelsinskal", som är det främsta skälet våtslipning krävs. När färgen är våt slipas slät, är polish appliceras försegla färgen och ge den en blank yta. Våtslipning är en mycket känslig process än torrslipning eftersom du måste vara noga med att inte bränna igenom lacken. Fin-grade våtslippapper måste användas med mycket vatten. Saker du behöver equipment shop trasor
Aceton
Bucket
slipblock
1500-grit sandpapper
Sugskrapa
bilpolish
Electric buffert
Visa fler instruktioner
1

Torka hela ytan av de målade områdena rena med en trasa och aceton. Detta kommer att ta bort smuts eller andra föroreningar på lacken.
2

Put 1500-grit våt sandpapper på en slipkloss och fylla en hink med vatten. Blöt ett litet område av färgen med en svamp och börja slipa färgen i en framåt till bakåt rörelse, inte i cirklar. Sand färgen tills sandpapper inte längre skapar friktion på ytan. Vid denna punkt, du vet färgen är smidig nog att gå vidare till ett annat område. Fortsätt att tillsätta vatten med svampen som du går.
3

Torka ytan med en gummiskrapa och en handduk. Hitta några fläckar på ytan av färgen som är blanka och resand dem tills hela ytan är matt och disig. Skölj ytan med rent vatten och gummiskrapa det torka.
4

Ansök polish till ytan av färgen i cirkulära rörelser med hjälp av en dyna skumapplikator. När hela ytan är belagd med polish, låt den torka helt tills bilen är täckt i en dimmig vit film.
5

Buff den polska använda en elektrisk buffert med en ull putsdyna. När all polish kratsade, kommer bilen att ha en slät, glänsande yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121539.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.