Hur Clay Bar din bil

Ibland tvätt och även vaxning din bil är inte tillräckligt för att få en glänsande glans på ytan. När föroreningar som fågelspillning, bromsdamm och miljögifter bosätta sig och stanna på bilens yta, blir de fast i det översta lagret av färg. Tvätta allt du vill, men tvål och vatten kommer inte att ta bort dem, det säkra sättet att ta bort alla dessa föroreningar är med en lera bar behandling. Använd en lera bar på din bil för att göra ytan slät och redo för vax. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Clay bar
Clay smörjmedelsspray
Detailer spraya
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i skuggan och låt ytan svalna. Tvätta bilen med bilen tvål och en mjuk svamp för att ta bort all yta skräp. Skölj den och låt den torka helt.
2

Spraya smörjmedelsspray på ett litet område av bilens yta. Gnid leran bar över den smorda området flera gånger. Gnid främre lera bar och tillbaka - inte upp och ner - på bilens yta
3

Flytta till ett annat område och upprepa spray och gnugga processen.. Gör detta för att hela bilen. Arbetet med färgen från toppen till botten. Börja med taket, huven och bakluckan, och arbeta ner bilen till botten.
4

Titta på leran för att se de små bitar av skräp och föroreningar det plockas upp. Vik leran bar över när området vidrör färgen ser smutsig.
5

Place oanvänt lera i en förseglad baggy med en liten mängd vatten för att hålla den fuktig för framtida bruk.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121077.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.