Hur man målar ett Jordbrukstraktor

Ofta en traktor är den mest använda, hårdast arbetande maskineri på en gård. Efter så många år av traktorn används kan börja titta lite beat upp men det finns flera sätt att piffa upp det och få det att se ut som ny igen. Ett av de enklaste sättet att göra din gård ny traktor look igen är att ta bort all befintlig rost och ger maskinen ett nytt lager färg. Saker du behöver
högtryckstvätt
Skyddsglasögon
Metal tvätta färgborttagningsmedel
Sandblaser
Maskeringstejp
Plastplatta
Dammask
Automotive primer
Automotive måla
Automotive klarlack
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

Rengör traktorn genom tryck-tvätta den på medelhög effekt. Den kraft vattentrycket kommer att ta bort all smuts och skräp som kan finnas på traktorn. Rengör alla delar av traktorn, inklusive underredet. Använd ett par skyddsglasögon för att skydda dig från eventuella oseriösa fläckar av metall eller färg som kan lossna från traktorn.
2

Sand metallramen på traktorn med en sandbläster medan traktorn fortfarande är våt . Detta gör att du kan ta bort all rost från maskinen. Lämnar rost på maskinen skulle få den att äta genom ditt nya lack och förstöra den "som ny" look.
3

Ansök metall strippa wash färg till hela ramen av traktorn genom följer anvisningarna på flaskan av färgborttagningsmedel som metod för ansökan varierar beroende på märke du väljer.
4

Pressure-tvätta traktorns ram på hög effekt tills all tidigare färg tas bort från ram. Håll högtryckstvätt inom 12 till 15 inches av ramen för optimal tvätt makt. Låt traktorn torka helt.
5

bort däcken, ratt och batteriet från traktorn. Om detta inte är möjligt, omfatta de punkter och andra delar som du inte vill att målade med maskeringstejp och plastfolie.
Målning
6

Spray ytan av traktorramen med fordonsindustrin primer i kort, lätt spray stryker inte mer än några få millimeter tjock. Stand 1 till 2 meter bort från traktorn och spray i nedåtgående rörelser. Applicera minst tre skikt och låt primern torka helt mellan lagren.
7

Spray traktorn med två eller tre lager av ditt val av bil färg på samma sätt som du tillämpat fordonsindustrin primer. Applicera i tunna, jämna drag. Låt färgen torka helt mellan lagren.
8

Applicera 01:59 strykningar fordonsindustrin klarlack måla på traktorns ram i ljuset, även sprayer. Låt klarlack torka helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121934.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.