Hur ren bilstrålkastare på en Acura Integra

Rengöring av strålkastarna på en Acura Integra vanligtvis innebär polering dem så att någon grumling på linsen avlägsnas. Den mest populära modellen av Integra har fyra små runda strålkastare som kan poleras. En enkel tvätt är oftast inte tillräcklig för att ge klarhet i en bra detalj jobb. Även en enkel process, är det tidskrävande och tekniskt svårt på grund av Integra lilla strålkastare storlek. Om du arbetar på en äldre modell av Integra, kanske du inte har detta problem, eftersom den främre änden hade en annorlunda design. Du bör räkna med att spendera mer än en timme rengöring strålkastare. Saker du behöver
Buffer
polermedel
Clean
handduk
Visa fler instruktioner
1

Placera en liten mängd av polervax på botten av buffertdynan.
2

Gnid dynan över ytan av strålkastarens lins med bufferten off.
3

Slå bufferten på och arbeta bufferten tillbaka och tillbaka. Applicera inte en stor press att bufferten eftersom det kan bränna plastlinsen. Låt bufferten och polska göra jobbet. Fortsätta att arbeta med polish i strålkastaren tills linsen ser helt klart.
4

Torka strålkastare ner med en ren handduk. Om det finns några tråkiga fläckar, upprepa processen tills strålkastaren är kristallklart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121125.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.