Dekaler som kan tillämpas på Ljuddämpare

Detailing en bil är en av de många passioner bilentusiaster. Oavsett om det är att lägga krom eller fastnar på några dekaler, det finns många olika sätt för en bilägare att lägga till några individualitet till sina fordon eller motorcykel. Dekaler är särskilt populära, eftersom de ofta är det perfekta alternativet till en annars överskattade detaljer som spoilers, och kan placeras på en myriad av bildelar, inklusive ljuddämparen. Faktum är att vissa dekaler speciellt gjorda för ljuddämparen placering. Ansa ljuddämpare Dekaler

Hall Pantera Inc. är ett bildelar och tillbehör företag med bas i Paramount, Kalifornien. Företaget är specialiserat på att tillhandahålla reservdelar och tillbehör för utländska klassiska racerbilar, särskilt De Tomaso tillverkade bilar, såsom Vallelunga, till exempel. Genom bolagets hemsida, kommer varje köp av ett ANSA-tillverkade ljuddämparen (tillverkad av ANSA Automotive) med en uppsättning av fyra ljuddämpare dekaler. Dekalerna har en ANSA gradbeteckning, och, enligt hemsidan, är en "riktig must för beståndet restaurering."
Ljuddämpare Repair Dekaler

Perfekt för den icke -stop tinkerer, kan ljuddämpare reparation dekaler appliceras på skadade ljuddämpare som en droppe i havet. Dekalerna är tillgängliga via online-företag bara bilen klistermärken. Dekalen, som kommer i en cartoonish design, kommer i en mängd olika storlekar, från en liten version på bara fem inches till största dekalen erbjudandet på 24 inches. Dekalen kommer också i en mängd olika färger, inklusive vitt, gult och brunt, med mer eklektiskt färger som limegrönt och lavendel. För ytterligare avgifter, kan text tillsättas antingen vid toppen eller botten av dekalen. Dessa anpassade dekaler är utformade för att inte skada någon ljuddämparen.
Smithy s ljuddämpare Decal

MAC: s Antik Bildelar är en New York State-baserade bildelar och tillbehör företag som erbjuder dekaler gjorda för placering på halsdukar. Framför allt erbjuder bolaget, som är specialiserat på produkter för antika eller klassiska bilar, en smedja för ljuddämpare dekalen på nätet, en dekal som annonserar Smithy s halsdukar, en ljuddämpare varumärke som var med i 1950 och 1960 Thunderbirds. Dekalen själv, som säljer på nätet i mängder om minst, går tillbaka till 1960 och 1970, och är ett bra tillbehör för vintage bilentusiaster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121795.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.