Hur man tar bort färg från lager Fälgar

När nya bilar lämnar fabriken, är hjulen allmänhet målas. Över tiden, dock kan hjulen tar en riktig stryk och blivit repad, bleka och utveckla en gulnad klarlack. Om det händer, är det enda verkliga fix att Refinish dem, och det första steget till lackering hjul strippa bort den gamla färgen. Saker du behöver
Däck järn
Ordet jack
Jack står
Färgborttagningsmedel
Plastskrapa
fin stålull
Respirator
Handskar
handduk eller trasa
Visa fler instruktioner
1

ta bort hjulen från fordonet. Lossa muttrarna på hjulen och lyfter bilen med en domkraft. Sänk den på pallbockar sedan ta bort hjulen.
2

bort däcken från hjulen på en bil servicecenter. Detta är inte absolut nödvändigt, men kommer att göra processen att strippa hjulen mycket enklare och kommer att undvika att få färgborttagningsmedel på däcken, vilket potentiellt skulle kunna äta i gummit.
3

Sätt på ett par gummihandskar tillämpas sedan färgborttagningsmedel till hjulen. Om det är en spray-on typ, helt enkelt använda den till någon färg som du vill ta bort. Om det är den geltyp, applicera den med en pensel i en riktning. Färgborttagningsmedel är mycket frätande så detta bör göras med rätt skydd (handskar, långärmad tröja, andningsskydd etc.) och i ett väl ventilerat utrymme.
4

Vänta färgborttagningsmedlet att suga i färgen i 10 till 15 minuter. Du kommer att se färgen börjar bubbla. Skrapa bort färgen med en plast skrapa. Du kan också använda fin stålull för att skrubba bort färgen. För att ta bort all färg, kan du ansöka strippan flera gånger. Skölj hjulen ordentligt med en slang och vatten när all färg har tagits bort. Torka hjulen med en ren, torr handduk och förvara dem borta från fukt tills de målas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121472.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.