Hur du anpassar din egen Färgade Fälgar

Lägga färg på dina fälgar kan lägga till en extra cool look till en anpassad bil eller ett elegant utseende för en äldre renoverad, fordon, eller det kan göra en dyr bil ser lyxigt med en blank eller mörk färgad färg. Tar fälgar till detaljerna butiken kan vara dyrt, men att lägga till färg till dina fälgar hemma är möjlig. Med rätt verktyg och lite tid, kommer du att spara pengar på att anpassa din färgade fälgar. Saker du behöver
grovt sandpapper
Slang
Rag nära Old tidningen
Maskeringstejp
Wheel sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilka delar av fälgen du kommer att måla, om inte hela fälgen. Du kan också välja att måla olika delar av kanten olika färger. Ner kanten med sandpapper
2

Sand. Endast sand den del av fälgen som kommer att målas. Se till att du får alla skrymslen och vrår i fälgen. Håll sandning även hela fälgen. Slipning fälgen kommer att skapa en rå yta, vilket gör att färgen att hålla bättre. Om det finns gammal färg på fälgen är det inte nödvändigt att helt ta bort den.
3

Skölj fälgen med en slang. Ta bort eventuellt damm och smuts på fälgen. Använd en trasa för att torka av kanten ner så du tvättar det. Låt fälgen till fullo lufttorka.
4

Märk ut de utrymmen som du inte vill måla över, om något. Använd maskeringstejp för att rent märka ut kanterna, som omfattar de delar du vill behålla som de är. För alla stora delar låg tidningen bitar ned och markera kanterna med tejp.
5

Spray färgen på fälgen jämnt. Håll inte munstycket på ett ställe. Koncentrera dig på att flytta burken i en fram och tillbaka rörelse, som täcker kanten jämnt med färg. Låt färgen torka enligt tillverkarens rekommendationer. Upprepa med en andra beläggning, om så önskas.
6

bort tidningen och tejpen när färgen är helt torr. Om du använder en annan färg i de områden som du tidigare tejpade upp, måste du ansöka tidningen och tejp på nymålad yta för att skydda den.
7

Spraya på den andra färgen, om tillämpligt. Använd samma fram och tillbaka, spraya färg på jämnt. Låt färgen torka helt och upprepa med en andra beläggning, om så önskas.
8

Ta bort alla tidningar och tejp när färgen har torkat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121793.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.