Hur man reparerar Sprickor i en Dashboard

Ofta billiga vinyl fyllning och färg reparationssatser inte hålla sig väl till kanterna av de fula instrumentbrädan sprickor, vilket gör att sprickan att spridas vidare. Om du vill bevara din bil, på instrumentbrädan, är silikon fogtätning ett bra alternativ, eftersom det förblir flexibel över tiden, men ändå är stark nog att hålla sig till kanterna på instrumentbrädan sprickor när de expanderar och kontrakt. Ännu bättre, är denna form av instrumentpanelen spricka reparation snabbt, enkelt och billigt. Läs vidare för att lära sig att reparera sprickor i en instrumentpanel. Saker du behöver
mattkniv
Painters 'band
silikon fogtätning
vinylfärg
Visa fler instruktioner
1

Använd en mattkniv för att "V" klippa sprickan något. Var noga med att inte skära för mycket, raka bort precis tillräckligt för att bilda ett "V"-form, för att möjliggöra enkel tillämpning av silikon fogtätning.
2

Rengör väl både insidan och utsidan av sprickan, ta bort allt damm och lösa partiklar. Låt området torka väl innan du fortsätter.
3

Mask vardera sidan av sprickan med målare tejp för att hålla fogar i öppningen och inte på bra vinyl instrumentbräda. Silikontätning torkar tydliga, men glänsande.
4

Applicera silikon fogtätning i sprickan och låt det torka i 10 till 15 minuter, innan du tar bort tejpen. Om sprickan är liten, helt enkelt ta bort tejpen och låt silikonet torka. Om sprickan är större, kan du välja att konsistens silikon med texturering delen av en vinyl reparationssats. Det är bäst att konsistens innan du tar bort tejpen, men du måste konsistens inom 10 till 15 minuter, innan silikon torkar för mycket att ta texturen.
5

måla större sprickor i instrumentpanelen med bil vinylfärg att försämra sikten. Låt silikonet torka i minst två timmar före målning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120864.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.