2000 Corvette Externa Colors

Om du letar efter en begagnad 2000 Chevrolet Corvette och vill veta vilka färger den kom i. Eller om du behöver bättra på stötfångaren efter några alltför många hack och repor, det finns en lösning på hand. Tillgången på exteriöra färger för 2000 Chevrolet Corvette beror på om du har hardtop eller basmodellen, som båda produceras av Chevrolet. Lokalisera kulörkod
p Om du vill matcha upp färgen för en touch-up jobb, då du kommer att behöva hitta färgkoden för din Corvette. Enligt Automotive Touchup, en billack och retuschera hemsida, är det färgkod ligger antingen i handskfacket, under bakre förvaringsfacket, eller under bagageluckan. Dekalen är taggad som identifikation av delar. "Koden kan börja med BC /CC, följt av ett U, eller en WA med ett fyrsiffrigt nummer /bokstavskombination. Vi använder WA format för enkelhet, kan din kod har ett U. WA8555 är densamma som U8555," säger hemsidan. Till exempel, om koden säger, BC /CC U8555, sedan U8555 är färgkoden.
Hardtop Exteriörfärger

svart

Ljus Tenn Metallic

Nassau Blue Metallic

Torch Red
Base Exteriörfärger

Torch Red

Sebring Silver Metallic

Marinblå Metallic

Nassau Blue Metallic

Millennium Gul

Magnetic Red Metallic

Ljus Tenn Metallic

Mörk Bowling Green Metallic

Svart

Arctic White
Sök Auto Paint Lagrar

Du kan också göra en enkel sökning på nätet för butiker lackeringsverkstäder. Många nätbutiker listar färger och koder för just ditt fordon. När är kulörkod beläget i något av ovannämnda platser, kan en färg eller auto retuschera hemsida matcha färgen behövs ganska lätt genom att ange din bil och modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121702.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.