Hur man använder en pistol Auto Paint

Om du ska använda vapen auto spray för att måla din bil, de två viktigaste variablerna du kommer att behöva överväga och lära sig att kontrollera är lufttillförseln och pistol setup. En proffsig paint jobb beror på hur väl pistolen bryter upp eller finfördelar färgen, primer eller sealer. De flesta målar vapen har tre grundläggande kontroller som du behöver för att justera för bästa resultat: den flytande justering, fläktstyrning och luft mikrometer. Saker du behöver
Gummihandskar
Skyddande kostym och mask
sprutpistol
Luftkompressor
Paint, primer eller sealer
Fluid cup
kartong
Visa fler instruktioner
1

Ansök handskar, en skyddsdräkt och en mask och skruva av vätska reglaget helt. Tryck på avtryckaren igen för fullt öppet läge och skruva vätskan vredet tills du känner trycket från baksidan av avtryckaren. Inställning av vätska reglaget hela vägen öppen maximerar applicering.
2

Vrid fläktstyrning, vanligt förekommande på sidan av pistolen, till helt öppet läge. Inställning av fläktreglaget till det helt öppna läget tillåter fläkten att fördela luften till luftkanaler inte luftmunstycket i rätt förhållande. Kontrollera tillverkarens instruktioner för att säkerställa att du har rätt lufttryck och luftvolym tillförs pistolen och justera luft mikrometer därefter.
3

Fäst pistolen till kompressorn slangen och fylla färgen kopp med vätska. Spraya pistolen på en bit kartong och justera lufttrycket på sprutpistolen enligt tillverkarens rekommendationer. Korrekt atomisering resultat från rätt balans av lufttryck och vätsketillförseln. Om färgdroppar är för stora, öka lufttrycket eller minska fluidtillförselsatsen att öka atomisering.
4

Tryck in avtryckaren och flytta pistolen med konstant hastighet vid ansökan till auto.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121872.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.