Hur Vattentät suffletter

Om du äger en cabriolet, du vill vara säker på att du och dina passagerare förblir torr med toppen öppen eller stängd i alla väder. För att se till att detta händer och att skydda insidan av bilen, måste du vattentäta toppen ibland. Saker du behöver
Bucket
Tvättmedel
tätskikt produkt
Visa fler instruktioner
1

Vattentät toppen i enlighet med sin lagringsplats. Det måste vara vattentäta två gånger per år om bilen regelbundet parkerad i ett garage eller var tre eller fyra månader, om det inte är garaget.
2

På en torr dag, städa upp ordentligt till bort all smuts som skulle fastna under tätskikt produkten. Använd en hink vatten med tvättmedel blandas i att rengöra toppen. Låt den övre torka ordentligt, helst i solen, under några timmar.
3

Använd en högkvalitativ produkt tätskikt auto, som kan köpas på en järnaffär eller bildelar butiken . Undvik produkter som innehåller mjukgörare, silikon, organiska lösningsmedel eller destillat petroleumprodukter, vilket kan skada suffletten.
4

Spray toppen med ett lager av tätskikt produkt. Applicera inte det för tjockt men täcker hela ytan. Den översta ska vara lätt fuktig, inte blöt. Leta sömmarna, det är de startpunkter för fukt. Ge dem upp till tre extra lager av spray så att de är väl skyddade.
5

Låt tätskikt produkten tränga in i materialet. Om din bil är utanför, lämna den i solskenet. Sprayen bör torka in i toppen inom en timme. För att säkerställa en noggrann torkning, låt upp för att torka över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121789.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.