Hur hitta Paint Koder för 2001 Toyota Camry

Kanske dina fickparkering färdigheter behöver lite arbete. Kanske att herrelösa kundvagn i mataffären parkeringsplats beslutat att skrapa din Camry s fender. Eller kanske din Toyota behöver bara några touch-ups från normalt slitage. Hursomhelst, kan hitta koder lacken för äldre bilmodeller som en 2001 Toyota Camry verka som en svår uppgift - många tillverkare bara ge information om de senaste modellerna på sina webbplatser. Oavsett om du täcker några repor eller måla större fläckar, finns det tre alternativ för att hitta färg koder för en 2001 Toyota Camry. Instruktioner
1

utseende på bilen. Toyota placerar koden lacken på en dekal placerad på förarsidan dörrkarmen, enligt Automotive Touchup, en färg matchande webbplats. Koden är en kombination av bokstäver och siffror som oftast börjar med C /TR.
2

Kolla bil webbplatser eller publikationer. Bil reparation platser, måla matchande webbplatser och publikationer erbjuda dig en mängd verktyg för att hitta färg koder för 2001 Toyota Camry. Till exempel erbjuder Automotive Touchup en komplett lista av färg koder för Camry. Automobile Magazine ger också en komplett katalog av färg koder för 2001 Camry liksom färgrutor måla.
3

Forskning Toyota webbplatser. Webbplatser dedikerade till underhåll och reparation av Toyota bilar, samt webbplatser som skapats av Toyotas anhängare är bra källor för att hitta färg koder för 2001 Toyota Camry. Toyota Reference, en webbplats som diagram fordonets historia och specifikationer för alla femtio års värde av Toyotas produkter, har en särskild avdelning för att måla koder, chassi och koder motor för alla år av Camry. Färgkartor inkluderar måla koder, ett prov provkarta och lacken namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121559.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.