Återställa Aluminum Wheels

Om du tröttnar på att köra plats till plats, bara föreställa sig hur utmattad dina däck måste vara. Från grusvägar och lerig väg skuldra, att kraftiga regn och sot-svärtad snö, dina däck och fälgar tar några allvarliga dagliga övergrepp, och det visar. I slutet av ett år, dina däck ser ut som de har varit med om krig. Men ge dem tråkiga fälgar ett nytt liv verkligen inte ta ett mirakel. Med ett fåtal metallprodukter rengöring och vissa sandpapper, kan du ge dina aluminiumhjul återställande de förtjänar. Saker du behöver
A Car Jack och Tire Iron
200-grit vått /torrt sandpapper
500-grit vått /torrt sandpapper
fin stålull
3-5 Scotch-brite
Brasso metall renare
aluminiumfälg polska
Visa fler instruktioner
1

bort däcken från bilen med en domkraft och ett däck järn. Skjut domkraften under bilen (höger bakom hjulen) och höjer bilens 3 inches från marken. Använd däck järn för att ta bort muttrarna genom att vrida dem moturs och ta bort däcket när muttrarna lossas.
2

Använd tvål och varmt vatten för att rengöra aluminium fälgar så mycket som möjligt. För djup rost och smuts, använd en liten klick Brasso på en scotch-brite pad för att rengöra fälgarna. Håll fälgar våt.
3

Slipa fälgar med 200-grit vått /torrt sandpapper för att ta bort den skadade finish och eventuell rost. Hjulet kommer att se repig, men detta kommer att lösas.
4

Sand fälgarna igen med en 500-grit vått /torrt sandpapper för att fila ner resterande stötar och småskador.
5

Släta ut aluminium och ta bort repor från sandpapper med mycket fin stålull och en liten klick Brasso för svår repor.
6

Förfina glans på fälgar med Brasso appliceras på en scotch -brite dyna.
7

Medan bilen fortfarande lyfts från marken med domkraften, placera däcken tillbaka på bilen, placera muttrarna tillbaka på bilen med däck järn, och plats bilen tillbaka till marknivå. Slang ner däcket med kallt vatten när den är tillbaka på marken.
8

Applicera ett lager Brasso på fälgarna och låt det sitta över natten för att härda aluminium.
9

polska fälgarna ordentligt med en de-oxiderande polish och polera den med en trasa.
10

Polska fälgar med en aluminium polish på ditt val, applicera och avlägsna polish i ett cirkulär polering rörelse med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121089.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.