När att vaxa en Honda Accord för första gången

Vissa konsumenter har rapporterat problem med färgen jobb på Honda fordon , hävdar klarlack är benägna att falla av. Nyckeln till att skydda din Honda Accord är färgen ligger i att ge den en grundlig vax . Oavsett om du har köpt det nya bilmärket eller används , vaxa Accord att hålla det ser orörda . Första Wax

Många konsumenter vill veta om de kan vaxa bilen omedelbart efter att föra den hem . Svaret är ett rungande ja . I själva verket , ju förr du ansöker första lager vax till din nya Accord , skyddar bättre .
Wax Syfte

Wax bilens yta och håller färgen även . Om du köpt en ny Accord ska fordonet vara i perfekt form , börja skydda den nu . Vax bildar en barriär mellan Accord fabrik färgskikt och stenar , smuts och annat skräp från vägen .
Wax Frekvens

Oavsett ålder din Honda Accord, vaxa den regelbundet . Vaxet avtar med tiden , så gäller en ny kappa var tredje månad för att hålla ytan ser kor . Addera Hur att vaxa en Accord

Applicera vaxet jämnt över alla målade ytor på fordonet . Efter att ha väntat en eller två minuter för vaxet att ta till bilen , polera den med en ren handduk eller sämskskinn . Om din Accord har en spoiler , täcka den ordentligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121831.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.