Hur återställa Painted Car Emblem

Återställ bilens målade emblem för att förbättra sin övergripande utseende eller för att förhindra att förlora intresset för din bils ny lack. Nya ursprungliga beståndet (NOS) emblem kan köpas, men du kan spara pengar och originalen genom att måla dem själv. Äldre gjutna emblem har färg-fyllda fördjupningarna i en mängd olika färger. De emblem fästs metalldelar kroppen och måste tas bort från bilen innan du återställer. Du kan behöva ta bilen till en kropp och färghandel om du inte kan ta bort emblem själv. Saker du behöver
Tvål och vatten
tandborste
Rena trasor
skyddsglasögon och handskar
Hobby kniv
Färgborttagningsmedel
små spetsiga pensel måla
Model
thinner
Extra fin stålull
krompolish
Visa fler instruktioner
1

Tvätta emblemet med tvål och vatten. Använd tandborste för att avlägsna smuts i svåra att nå hörn. Skölj och torka emblemet ordentligt.
2

Inspektera de målade delarna av emblemet för repor och chips. Två eller tre marker kan skrapas ner till ren metall med spetsen på hobbykniv. Om det målade området är allvarligt skadad, använd färgborttagningsmedel eller skrapa området helt ner till ren metall. Rengör emblem med thinner och tvätta den igen med tvål och vatten.
3

Skaka flaskan eller burk modell målarfärg kraftigt för hand i två minuter innan öppning. Öppna och rör om tills färgen blandas grundligt. Häll små mängder i en ren, separat behållare om du kommer att späda färgen med thinner.
4

Doppa pensel spets i färgen, och sandskädda eller tappa färgen på det område av emblemet du vill ha färgade. Använd inte penseldrag. Låt färgen flödet på egen hand. Använd flera droppar. Om färgen är för tjock för flöde, späda ut det med thinner för att uppnå önskad konsistens. Detta kommer också att undvika tidig torkning innan färgen flödet har tid att jämna ut.
5

Placera emblemet så det är nivån och låt den torka ordentligt innan användning. Detta kan ta minuter till timmar beroende på tillverkarens rekommendationer och tjockleken på din färg. En hårtork eller stängd soligt fönster kommer att påskynda torkningen.
6

Skrapa spill eller ojämnt fördelad färg från delar av emblemet du vill utsatt. Detta inkluderar omgivande och upphöjda kanter.
7

Buff kromade delar av emblemet med extra fina eller 0000-grade stålull för att ta fram det glans.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121701.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.