Hur man tar bort Linje Paint

Det finns inget mer försvårande sedan komma hem och märker att du har industriell linje måla fördärva ytan på din bil är en gång ärorika finish. Vägmarkeringsfärg är tufft att få ut av din bil, men framgång kan tas om man har rätt verktyg till hands. Nya produkter har blivit tillgängliga som gör det här jobbet lite mindre tidskrävande än det en gång var. Ändå kommer jobbet kräver fortfarande en hel del bra gammaldags armbåge fett. Saker du behöver
Bil tvättlösning
Bucket
Trädgårdsslang
Sham trasa
plast rakblad
Hårtork Detailing lera
Mikrofiberduk
Industri renare våtservetter
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen noggrant bedöma de områden av skador, torra med en bluff trasa. Undersöka om lackskador uppstår i tunna punkter eller tjockare blobbar eller möjligen en kombination av båda.
2

Attack tjockare blobbar först med en plast rakblad köpas på Biltema. Lätt värma upp färgen blobbar med en hårtork och ställning rakbladet under blob, vickar den för att få ytterligare under den. Bänd bort det försiktigt för att ta bort färg och fortsätta på andra platser. Addera 3

Öppna ditt paket detaljeringsgrad lera och forma den till en platt oval. Gnugga ytan av bilen för att lossa kvarvarande måla prickar, knåda leran för att avslöja nya områden som du arbetar. Ta bort överflödig lera med en rengöringsduk av microfiber.
4

Köp industriell styrka graffiti och lim våtservetter remover. Lägg det torka över det drabbade området, släta sidan neråt, och låt den sitta i en minut för att mjuka upp färgen. Vänd på torka över, med hjälp av strukturerade yta att skrubba färgen fläckar kraftigt. Upprepa efter behov.
5

Tvätta och vaxa bilen när lacken tas bort för att få tillbaka sin lyster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121129.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.