Hur Få Licensierade för Auto Paint

Efter ett par klasser, kan du börja att måla bilar direkt. Men om du vill ställa dina tjänster bortsett från alla andra, kan du få licens eller certifierade inom auto målning och detaljer. Slutföra tillståndsprocessen med en ASE-certification/licensing från det nationella institutet för Automotive Service Excellence kommer att ge dig tillgång till bättre jobb och visa att du tar din bil måla på allvar. Instruktioner
1

Sök på nätet eller en lokal telefonbok till en yrkesskola eller Community College. Kontakta dem för att begära en klass katalog för nästa termin. I vissa fall skolor kommer att ge en online-kopia av katalogen för att söka ändå.
2

Hitta klasser på fordonsindustrin målning och reparation, samt ge ett intyg efter avslutad klass. Registrera dig för klasserna och slutföra klasserna. Detta kan ta 10 veckor eller längre, beroende på skola och klass.
3

Kontakt lokala detaljer och auto butiker målning för att få en praktikplats med butiken. De flesta skolor kan hjälpa till med att få en praktikplats som om du skulle ta en klass. Kontakta din skolkurator om hjälp. . Gör detta för ungefär ett år
4

Använd din on-the-job praktik erfarenhet och skola certifiering för att få din ASE - certifiering /licensiering från det nationella institutet för Automotive Service Excellence (ASE). Registrera dig på ASE hemsida för att ta certifiering /licensiering datorbaserade testet. Detta test kommer att kosta ca $ 30 för standard test och $ 60 för avancerad certifiering.
5

Slutför online-test efter online-anvisningar och uppmaningar på ASE hemsida. Efter avslutad provning, om din poäng passerar, kommer du att få din ASE-certification/licensing och plåster med posten. Du kommer att behöva genomgå förnyat prov vart femte år efter att hålla din certifiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121854.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.