Hur man tar bort fina repor från förkromning

Förkromning hänvisar till ett tunt skikt av krom som har elektropläteras på ytan av ett metallföremål. Chrome ger frätande motstånd och kan användas dekorativt på apparater eller bilar. Under livet av en förkromad yta, kan det bli repig. Du kan ta bort lättare repor från ytan av förkromning med en speciell krompolish /Protectant du kan hitta på många auto och järnaffärer. Saker du behöver
Gummihandskar
krompolish /skyddande
# 0000 stålull
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Försäkra din förkromad yta är i rumstemperatur och inte i direkt solljus. Om ytan är på en bil, flytta bilen in i en täckt område. Sätt på gummihandskar.
2

Coat den repad yta och superfin # 0000-grade stålull i krompolish. Låt inte några torra delar av stålull för att komma i kontakt med förkromning, eftersom detta kommer att resultera i en avtrubbade finish.
3

Snurra stålull över repad yta i små cirklar. Repor kan ta flera minuter polering utarbetas av bordläggningen. Applicera mer krompolish /skyddande frikostigt och ofta.
4

Torka av ytan med en microfiber handduk för att torka bort polish /skyddande och utvärdera området. Upprepa tillämpningen av krompolish /skyddande, polering och torka med microfiber handduk tills repor försvinner.
5

Följ eventuella anvisningar på baksidan av krompolish /skyddande flaska för att lysa din förkromning till en klar, blank yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121595.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.