Hur man tar bort klarlack Från aluminiumhjul Truck

tiden, alu lastbil hjul tar en riktig stryk, särskilt om lastbilen används off-road eller som ett arbete lastbil. Den klarlack som skyddar färgen på hjulen kan börja spricka, blekna, missfärgas eller bara vanlig lossna, lämnar hjulet ser mycket värre för slitage. Om du planerar att återställa din lastbilens aluminiumhjul, så du kommer antagligen behöva tömma den gamla klarlacken innan ommålning dem. Saker du behöver
Cleaner (Simple Green eller liknande) katalog Färgborttagningsmedel (spray på eller pensel på) katalog Pensel
Plastskrapa
Stålull
Eye, lunga och hand skydd
Visa fler instruktioner
1

ta bort hjulen från fordonet. Har däcken demonteras genom en däckverkstad. Detta är inte absolut nödvändigt, men kommer att göra processen att strippa hjulen lättare, eftersom du kommer att kunna flytta hjulen runt och du kommer att undvika att få strippa på däcken.
2

Skölj hjulen med en slang för att avlägsna eventuell lös smuts och skräp. Rengör baksidan av hjulen också. Addera 3

Rengör hjulen med ett milt rengöringsmedel som Simple Green. Torka hjulen med en ren, torr trasa.
4

Ansök färgborttagningsmedel till clearcoated områden. Färgborttagningsmedel är antingen sprutas på om det är i en sprayburk eller penslas på om det är gelé formen. Använd rätt ögon och lungor skydd samt gummihandskar för att undvika att skada sig själv. Om du borstar strippan på, sedan borsta i en riktning.
5

Låt strippan blöt i tills klarlacken börjar bubbla. Ta bort klarlack med en plast skrapa. Upprepa denna process tills färgborttagningsmedel har tagit bort all klarlack.
6

stålull och lite färgborttagningsmedel för att ta bort allt som är kvar. Skölj hjulen med slangen och sedan torka dem med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121298.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.