Hur man tar bort Shadow Emblem på en Honda Tank

The Shadow är en mycket populär kryssaremotorcykeln från japansk motorcykeltillverkare Honda. Liksom de flesta cyklar, är skuggan emblem monteras på bensintanken. Vissa ägare föredrar att ta bort märket från tanken för en slankare look, dock. Märket på Shadow är fäst med ett tunt skikt av lim och ta bort det helt enkelt handlar om att skära igenom limmet att frigöra emblem från bensintanken. Detta kan göras på några minuter. Saker du behöver
Tandtråd
Rag
Adhesive Remover Review Wax
Visa fler instruktioner
1

Rengör området runt emblem med en milt rengöringsmedel. Detta kommer att bidra till att färgen på bensintanken inte blir repad under avlägsnandet av emblem.
2

Dra en längd av tandtråd cirka 10 till 12 inches lång. I grund och botten vill du tandtråden vara tillräckligt lång för att tillåta dig att förstå det ordentligt med varje hand och håll fast.
3

Början på toppen av emblem, skjut tandtråd mellan gastank och Shadow badge. Dra tandtråd ner bakom märket som du arbetar den fram och tillbaka i en skärande rörelse, så att limmet som används för att ta bort emblemet frigörs från tanken.
4

Ställ emblemet åt sidan en gång den har tagits bort från tanken. Rengör eventuella kvarvarande limrester bort tanken med en renare som Goof eller med lacknafta. Applicera en liten mängd av rengöringsmedel på en trasa och sedan torka bort återstoden. Avsluta jobbet genom att tvätta hela tanken och sedan vaxa färgen med en hög kvalitet vax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121823.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.