Hur man tar bort Magnesium Chloride Från Vindruta

Användningen av magnesiumklorid på vägar har visat sig vara ett effektivt verktyg för att minimera olyckor på grund av snö och isbildning. Veering bort från den äldre metoden för slipning vägar har bidragit till att förbättra luftkvaliteten i områden utsatta för sträng vinter. Den vita filmen här kemikalien lämnar efter sig på kroppen och vindrutan på en bil är en vintertid olägenhet. Frekvent biltvätt är den bästa metoden för att ta bort denna rest. Trettio minuter av städning, vare sig hemma eller en myntautomater biltvätt, kommer att göra det vita gunk försvinna. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Handskar
makt bricka
Trädgårdsslang
Auto rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Bifoga en trädgårdsslang till makt bricka. Ställ ratten 750-900 PSI (pounds per square inch) och anslut till ett eluttag.
2

Slå på strömmen brickan. Skölj fordonet från topp till botten med rent vatten. Böja sig ner för att spraya underredet väl.
3

Tillsätt 1 kopp kvalitet auto rengöringsmedel till rengöring dispenser på makt bricka. Spraya bil eller lastbil med renare och vatten mix.
4

Använd en gummiskrapa eller mjuk borste för att skrubba fönstren i fordonet. Ta bort all överbliven renare från makt bricka dispenser.
5

Skölj bilen noga från topp till botten. Återigen, koncentrera några minuter på underredet. Låt bilen en timme eller så för att torka innan körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121405.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.