Vad du ska hålla utkik efter när Tinting Bilglas

Färgtoning är ett bra sätt att lägga till säkerhet och sekretess till din bil eller lastbil. Det går också en lång väg mot att sänka inomhustemperaturen på långa, varma sommardagar. Om du installerar Färgtoning själv, ägna stor uppmärksamhet åt vad du gör. Smuts och direkt solljus är fiender. Och överanstränga plasten kommer att resultera i en vågig yta. Smuts och föroreningar

Under installation, rengöring kanterna och mitten av fönstret är lätt. Skrapning med ett rakblad och skrubbning med en plast verk skurnylon underverk. Problemet Området är glaset täcks av dörrpanelen och trim. För att få ett professionellt resultat, ta bort dörrpanelen och skrubba glaset rent under nivån av trim. Den Solskyddsfilm kommer nu fastnar under trim, och det är liten chans att det skalar upp när du rullar ner fönstret.
Direkt solljus

aldrig tillämpas fönster nyans i direkt solljus. Nyckeln till en slät yta är förmågan att skjuta film runt efter behov. I direkt solljus, blir limmet mycket klibbiga, ruinera bit tint.Instead, ta det på en skuggig lock eller garage, och hålla limmet sval och våt medan placera den.
överbelastning plastfilmen


plast som används i fönster färgton är mycket flexibel. Men dra och sträcka filmen under installationen ändrar tjocklek och förvränger fönsterfilm. För att undvika detta, håll limmet blött tills i position och sedan försiktigt skrapa den återstående vätskan och luftbubblor i ett centrum-till-kant rörelse. Använd bara tillräckligt tryck för att avlägsna överskott, men inte tillräckligt för att sträcka ut och förvränga plast.
Ammoniakbaserade rengöringsmedel

Ett av de enklaste sätten att ta bort gamla fönster färgton är genom att blötlägga det i ammoniak, släpper limmet. Det är därför ammoniakbaserade rengöringsmedel bör undvikas på det inre av fordonet. Vanliga fönsterputsare och mattan /klädsel rengöringsmedel innehåller denna kemikalie. Ett bra alternativ för invändig rengöring är AF växtbaserad rengöringsmedel som Simple Green. Om ammoniak är ditt enda val, lämna dörrarna öppna tills kemikalien avdunstat helt.
Lokala lagar

Kontrollera lokala lagar beträffande Färgtoning innan. Lagar om färgton mörker varierar kraftigt, och i vissa stater fönster färgton är inte lagligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121137.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.