Hur att vaxa en bil i kallt väder

Vaxning en bil skyddar färgen och reparationer smärre skador på ytan av färgen. Eftersom vaxet slits bort med tiden, måste det appliceras på nytt flera gånger under året för de mest nytta. Bilvax tillverkare rekommenderar att undvika extrema temperaturer eller villkor när vaxning ditt fordon. Om du måste vaxa bilen på en kall dag, det finns försiktighetsåtgärder man kan vidta för att säkerställa bästa resultat. Saker du behöver
Utanför ställe utsatt för direkt solljus Car
vax
Sponge
mjuka trasor
Visa fler instruktioner
1

Se till att din fordonet har tvättats och torkas noggrant. Vax fäster bättre på en ren, torr yta som är fri från skräp.
2

vaxa bilen när temperaturen är mellan 60 grader och 80 grader, när det är möjligt. De flesta växer kommer fortfarande att fungera vid 50 grader.
3

Flytta din bil till ett soligt område så att ytan av fordonet tar emot solljus. I kalla temperaturer, kommer solen värma den målade ytan, vilket gör vaxet lättare att tillämpa.
4

Applicera vaxet med svamp och mjuka, cirkulära rörelser. Arbete i ett litet område i taget för att se till att du får en jämn täckning på alla målade ytor. Följ tillverkarens instruktioner.
5

Låt vaxet bli hazed på ytan av färgen. När det är kallt, kan vaxet tar längre tid att torka än vad som anges på flaskan, så planera för ytterligare torktid.
6

Buff det vaxade området med en mjuk trasa för att avlägsna rester och glans.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121494.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.