Hur man fixar en repa på en bil med en Scratch Remover

Bilar repas. Kör på motorvägen, drar ut ur en parkeringsplats, eller lämnar den obevakad i gallerian parkeringsgarage alla vanliga sätt för en bil att repas. Du hittar ofta repor på stötfångaren, runt handtag och nyckelhål, och nära däcken. Det finns många huskurer för att fixa en repa på en bil, men dessa åtgärder kan ta en hel del tid att arbeta, om de fungerar alls. Om du hittar en repa på bilen, är en grundläggande repor kit ett bra sätt att bli av med det. Saker du behöver
Shammy trasa
Scratch kt
bomullstyg
flytande bilvax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta repad yta med varmt tvålvatten. Skölj rent och torka med en shammy trasa. Om du inte har en shammy duk, kommer en handduk fungerar.
2

Applicera en liten mängd av scratch remover grädde till fingertoppen och torka över scratch.

3

Polera bort repor i grunden med hjälp av en mjuk bomullstrasa. Använd en snabb, cirkulär rörelse, med medium till fast tryck. Buff hela scratch och området kring den. Om scratch är fortfarande närvarande, upprepa processen.
4

Blöt andra trasa och torka den över tidigare repad yta. Torka med en shammy trasa eller handduk.
5

Applicera flytande bilvax till den tidigare kliade området om det ser tråkigt. För att ansöka, sprutar flytande bilvax på en tvättlapp och tillämpa den på det tråkiga området. Buff bort med hjälp av snabba, cirkulära rörelser med medelhögt tryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121665.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.