Hur man tar bort polerrosor i billack

Swirl märken är små repor i ytskiktet på bilen, oftast synliga endast i starkt ljus. Orsakas av tvättning eller buffring, polerrosor förringa utseendet på din bil avslut, och förkorta livslängden på bilens lack. Oavsett om din bil har spindelnät-effekt polerrosor orsakas av biltvättar, eller de cirkulära märken virvel kvar från en roterande buffert, kan du snabbt ta bort dem genom att ytterligare specificera bilens finish. Saker du behöver
Bil rengöringsmedlet
Vatten
Handduk
Ljus virvel remover
Mikrofiberduk
Dual action polermaskin
Skum skärande pad
Medium förening grade polering
Torr handduk
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Rengör din bil helt med tvättmedel formulerad för användning på bilar finish. Skölj rengöringsmedel från bilens yta och klappa torrt med en handduk.
2

Undersök polerrosor i starkt ljus för att bestämma läget och svårighetsgraden av de virvlande mönstren.

3

Ta virvlande som är knappt märkbar, utom under direkt observation i starkt ljus, med en lätt virvel remover som inte innehåller ett slipmedel. Dessa lätta virvlar är oftast bara i vaxet och kan tas bort lätt. Applicera remover med en mikrofiberduk i det drabbade området. Använd en liten cirkelrörelse att polera bort virvlar.
4

Ta måttliga virvlar som lätt ses genom att använda en dual action polermaskin. Ställ polermaskin till en låg hastighet på mellan 1.200 och 1.800 varv. Placera en skum skärning på polermaskin, och lägg på ett lager av medelhög kvalitet polermedel på en 2 med 2 fot område av virvlade ytan.
5

Slå på polermaskin och glider kudden lätt över drabbade området med en liten figur åtta mönster. Arbete över virvlade mönster med dynan, polera ytan slät. Var noga med att inte stå stilla när dynan kan arbeta igenom den skyddande beläggning över färgen och börja ta bort färgen nedanför.
6

Fortsätt att polera bort virvlar, överlappande polering områden med två inches tills du 've bort virveln. Ändra områden i ett rutmönster för att förhindra att skapa ytterligare virvlar.
7

Gå över den polerade ytan med en torr handduk för att torka av finishen ren. Vaxa bilen för att avsluta processen och skydda den nyligen polerade ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121476.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.