Hur man gör en aluminium Shine Diamond Plate

Truck verktygslådor, fotsteg och förvaringskärl är några vanliga användningsområden för aluminium diamant platta. När de utsätts för yttre påverkan, aluminium diamant platta korroderar, minska sin glans. De vita korrosion kommer grop ytan av aluminium om de lämnas därhän under en längre tid. Borttagning av korrosion och återställa glans av din aluminium diamantplattan kräver en del hårt arbete och ett par timmars tid, men arbetet lönar sig med en längre livslängd och ny ser tillbehöret. Saker du behöver
renare Kombination aluminium och polera
Stålull
Lammull putsdyna
Electric lumpskiva
Rena trasor
Visa fler instruktioner

1

Applicera renare kombinationen aluminium och polera till en bit stålull.
2

Gnid plattan aluminium diamond kraftigt med stålull för att ta bort rost från ytan av tillbehöret. Beroende på storleken av tillbehöret och mängden korrosion på aluminium diamond plattan, kan du behöva upprepa detta steg flera gånger för att ta bort alla korrosionen från delen.
3

Bifoga den lammull putsdyna till den elektriska lumpskiva och, medan aluminium diamond plattan fortfarande är våt med renare /polish, kör putsdyna över ytan av tillbehöret.
4

Liberally tillämpa ytterligare aluminium renare och polera till ytan av aluminium diamond plattan och fortsätta köra lumpskiva över ytan för att avlägsna eventuella repor kvar av stålull.
5

Häll renare kombinationen aluminium och polera på en ren trasa och manuellt rensa alla områden av aluminium diamond plattan som har mörka områden återstår efter polering processen.
6

Torka av hela delen med aluminium renare /polish indränkt trasa.

7

Använd en ren och torr trasa för att polera aluminium diamantplattan att skina som ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121475.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.