Hur fixar repor på billack

Det är ett faktum att bilar repas. Det spelar ingen roll hur mycket bryr du tar med din bil, det alltid verkar vara en skenande kundvagn på en parkeringsplats, eller en bil som parkerar för nära din, som är redo att repa din lack. Tack och lov, det finns enkla och relativt billiga sätt att ta bort dessa repor. Dock bör du noga när du tar bort en repa, så att det inte blir värre. Saker du behöver
Flytande tvål
Vatten
Handduk
Skokräm
2 mjuka trasor
Bucket
1000-2000 grit våt /torr sand papper
Gummi slipblock
Polering hjul (tillval) katalog Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta skrapat området med tvål och vatten. Skölj och torka den med en handduk.
2

Applicera en liten mängd av skokräm till din mjuk trasa. Använd en färg skokräm som skiljer sig från billack. Till exempel, använd vit skokräm på en svart bil. Du vill kunna fylla repor med polish, men ändå se dem.
3

Gnid skokräm i grunden med hjälp av en snabb cirkelrörelse.
4

Fyll din hink med kallt vatten och tillsätt tre droppar av flytande tvål. Swirl med fingrarna för att blanda. Du vill inte ha vatten med diskmedel.
5

Lägg sandpapper till gummit slipkloss och doppa den i vattnet.
6

Slipa grunden med hjälp av mjuka Stokes . Arbete i en snabbt upp och ner rörelse, alternerande vinklar. Arbeta från ena änden av scratch till den andra, och se till att väta sandpapper ofta. Fortsätt tills skokräm är borta. När borta, skölj området med vatten och torka.
7

Applicera ett polermedel och polera med en mjuk trasa för hand eller med en polering hjul. Torka bort överflödigt förening med en handduk.
8

Applicera en bil vax att försegla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121563.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.