Hur polska Repade Aluminum Wheels

Polering en repad aluminiumfälg att få en slät, lackeras look låter som en komplicerad procedur, men det är inte. Med en enkel flerstegsprocedur, kommer du att kunna få dina hjul ser ut som nya. För bästa resultat, är allt du behöver ett par vanliga verktyg, lite tålamod och lite armbåge fett. Eftersom processen kan vara långtråkig, räkna med att det tar några timmar. Se till att ha tillräckligt med tid för att utföra denna uppgift utan att behöva stressa igenom alla stadier. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Däck järn
Maskeringstejp Slipa mus
220-grit sandpapper
400-grit sandpapper (våt /torr ) katalog 800-grit sandpapper (våt /torr) katalog 1000-grit sandpapper (våt /torr) katalog Stålull
borrmaskin med en
polerskiva Shop trasor
Small hink vatten
aluminiumfälg polish
Mors Billet polska
Visa fler instruktioner
1

Jack upp bilen och stödja den på pallbockar. Lossa och ta bort muttrarna, säkra din bil hjul i läge med ett däck järn. Placera båda händerna på ratten och bestämt dra hjulet rakt från ratten mount. Ta ratten till en butik bänk eller på en plats där du kan bekvämt arbeta.
2

med maskeringstejp, maskera delar av hjulet du inte vill eller behöver polera. Du kommer att använda en mängd olika gryn sandpapper som kan repa en redan slät yta på din aluminiumfälg. Utrusta din slipning mus med 220-grit sandpapper. Sand ditt aluminiumfälg tills du har tagit bort klarlack. Undersök damm på sandpapper. Om det är vitt, du slipar fortfarande off klarlack, men om det är mörkgrått du har nått den faktiska aluminium.
3

Slät ut alla repor i aluminium genom slipning i etapper . Börja med 400-grit sandpapper att slipa ut djupa repor. Doppa 400-grit sandpapper i vatten och använd en lång svepande rörelse medan slipning ut repor för att skapa en slät och jämn finish. Doppa sandpapper i vatten för att rengöra den när den samlar för mycket damm.
4

Torka hjulet med en trasa och byta till 600-grit sandpapper och upprepa steg 3. Torka hjulet med en trasa och byt till 1000-grit sandpapper och upprepa steg 3. Sand hjulet tills ytan ser ut och känns smidig. Torka aluminiumfälg med en trasa innan du fortsätter till polering scenen.
5

Applicera lite aluminium polish till din polska hjulet. Putsa dina hjul med den polska hjulet, fäst till en borrmaskin, i långa svepande rörelser. Rengör Polerskivan som det blir smutsigt från aluminium genom att torka den ren med en trasa. Tillämpa aluminium polera till Polerskivan efter rengöring. Fortsätt att polera ratten tills hela ytan du jämnas med sandpapper har polerats och verkar nästan spegelblank.
6

Applicera lite polish Mor Billet till en trasa och gnid den på aluminiumfälg. Vänd trasan på en ren sida och gnugga polera bort till slut. Sätt tillbaka hjulet på din bil och upprepa hela processen med alla andra hjul du kan behöva polera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121775.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.