Hur man tar bort oxidation på en bil Hood

Oxidation innebär föroreningar och mineraler som bygger upp på ytan av ett fordons måla över en lång tidsperiod. Tvättning och vaxning förhindra oxidation, men om dessa uppgifter inte är förformade regelbundet, blir lacken matt. Medan många människor tror att de behöver en ny lack, är sanningen den att ta bort oxidation kommer att återställa det mesta av glans till bilen. Ta bort oxidation från en bil huva tar ansträngning men är inte svårt. Saker du behöver
bilpolish
Microfiber svamp
Vatten
polermedel
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Köp en bil polish avsedd att appliceras för hand. Kontrollera att förpackningen anger att det är "klarlack säker," vilket betyder att det inte kommer att repa täckfärg. Dessa produkter finns i flytande och klistra former.
2

Applicera 1 tsk. av bil polish till en torr microfiber svamp om du använder en flytande polish. Om du använder en pasta polish, kan du behöva fukta svampen med vatten först, beroende på polska.
3

Applicera lacket till toppen av bilen huva, flytta svampen i en cirkelrörelse. Använd ett lätt tryck för att avlägsna oxidation. Fortsätt gnugga tills polska försvinner in i mål.
4

Ansök extra touchen till svampen och gnugga den på en annan del av bilen huva. Fortsätta tillämpa polish och gnugga tills hela bilen huven är fri från oxidation och glans återställs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121537.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.