Hur man tar bort Magnesium Chloride på bilar

I stater där det snöar, är flytande magnesiumklorid ofta tillämpas på de vägar och motorvägar för att hjälpa smälta snön och hålla vägarna fryser. Och medan magnesiumklorid skapar en säkrare förarmiljö, kan det skada utsidan av din bil genom att korrodera färgen och metall. Magnesiumklorid är lätt att identifiera av dess tunna, vita, filmliknande utseende. Tack och lov, kommer att ta itu med fläckar magnesiumklorid med några husgeråd och lite armbåge fett i tid förhindra permanenta skador. Saker du behöver
Bucket
Vatten
Automotive tvål
Sponge
Vinäger
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Wash din bil med tvål och vatten. Skrubba fläckarna magnesiumklorid med en mjuk svamp. Skölj bilen väl tills alla spår av tvål är borta. Även om du kan använda diskmedel för att tvätta bilen, är det bättre att använda en produkt som faktiskt är gjord speciellt för rengöring av ett fordons yttre.
2

Blanda 1 del ättika till 1 del vatten direkt i din hink. Addera 3

Sänk din svamp i vinäger blandningen och tillämpas på fläckar magnesiumklorid. Det finns ingen anledning att vrida ur svampen innan du applicerar det på fläckarna.
4

Skrubba fläckarna magnesiumklorid med en snabb, cirkelrörelse. För envisa fläckar, ändra riktningen på skrubbning genom att gå fram och tillbaka och upp och ner. Fortsätt att skrubba, tillämpa mer vinäger om det behövs. Magnesiumklorid fläckar är väldigt envis, och borttagningen kan ta en avsevärd tid.
5

Skölj bilen med vatten och torka med en handduk eller ett sämskskinn.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121729.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.