Hur tar jag hand om plast Volvo Bumper Reservdelar?

Volvo är rejäla svenska bilar som är uppskattad för sin säkerhet och gedigen skandinavisk teknik. Under senare år har de blivit mer känd för ökad prestanda och mer vågad, attraktiv design än tidigare. Liksom de flesta biltillverkare använder Volvo plast trim på många yttre delar. Om dessa delar inte omhändertagna på rätt sätt, kan de torka ut, blekna och slutligen spricka. Det är lätt att hålla ett Volvos plast trim i god form. Saker du behöver
Car renare Luddfri trasa
tandborste eller små detaljer borste
Slang
tvätta mitt
hink vatten
Plast dressing
Plast färgämne (om återställande av plast)
Visa fler instruktioner
1

Park Volvo i en sval, skuggig plats. Skölj bort det med vatten. Tvätta av utsidan med en tvätta mitt och en hink med vatten och bilschampo. Tvätta stötfångaren trim och all plast trim på bilen också. Torka stötfångarna och trim med en luddfri trasa.
2

Använd en tandborste eller en liten detalj borste för att komma i sprickorna och depressioner. Skölj alla lossade smuts ut med slangen eller lite vatten, och sedan tvätta och torka området. Inte försumma de plastdelar som kurvan under bilen, eftersom dessa ofta är den smutsigaste.
3

Liberally spraya en hög kvalitet-plast dressing på stötfångaren och eventuella plastdetaljer. Sprid förbandet ut så att stötfångaren har jämn täckning. Låt förbandet blöt i ca tio sekunder, och sedan polera ytan med en luddfri trasa. Vänd trasa över eller använd en ny trasa till slut torka stötfångaren.
4

Applicera förbandet till bilen sex till åtta gånger per år för att upprätthålla bästa möjliga utseende. Använd en produkt som alltid svart att återställa finishen på plast stötfångare delar som har blekts från exponering för solen. Detta ett färgämne som appliceras på plasten med en trasa, men det måste fortfarande skyddas med dressing efter den härdar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121616.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.