Hur man rengör Haze på en glass inre vindruta

Allt som minskar din förmåga att se klart under körning är en säkerhetsrisk - detta inkluderar haze på insidan av bilens vindruta. Om du eller dina passagerare rök, mycket av denna grumling orsakas av en ansamling av rök rester. Även om du inte röker i bilen, dock är inredningen vindrutan haze vanligt. Föroreningar från omgivningen och bilens motor dras upp från luftintagen, enligt autogeek.net, och resultatet är en film på insidan vindrutan. Saker du behöver
1 dl vit vinäger
1 dl vatten
Skyddsglasögon
Handdukar
Skyddsglasögon
Microfiber dukar
Visa fler instruktioner

1

Blanda en kopp vit vinäger med en lika stor mängd vatten i en ren sprayflaska. Detta är en glas-rengöring recept föreslagit mrscleanusa.com. Vinäger skär genom smuts och oljig återstod som många andra städare kommer inte, och det är säkrare att använda än ammoniak.
2

placera handdukar över instrumentpanelen för att skydda den från dropp. Skaka sprayflaska att blanda ättika och vatten.
3

Sätt på skyddsglasögon så sprayen inte få i ögonen. Spraya insidan av vindrutan frikostigt med vinäger-vatten-blandning.
4

Torka vindrutan med rena, torra mikrofiber. Växla till den rena sidan, eller till en ny duk, när den ena sidan blir smutsig.
5

Spray vindrutan igen, om det behövs. Torka den med torra mikrofiber. Upprepa rengöringen helst vindrutan ser grumlig. Du kan använda denna formel på utsidan, även om du väljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121448.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.