Hur man tar bort Oxidation & bromsdamm av aluminium fälgar

Lättmetallfälgar är en viktig del av ett fordon, som bidrar till dess värde samt dess utseende. Rätt skötsel och underhåll av hjul omfattar rengöring dem regelbundet och förhindra uppbyggnaden av bromsdamm och oxidation, kan båda förekommer på en daglig basis. Med rätt verktyg och förhållningssätt, rengöra dina fälgar är en okomplicerad process. Saker du behöver
Tryckslang
frottéhanddukar
Wheel Cleaner Review Hjul-rengöringsborste eller tvätta mitt
Chrome och metall polish
Automotive vax
Gummi dressing

Visa fler instruktioner
1

tvätta utsidan av din bil. Detta kommer att förhindra att mer smuts från att komma in på hjulen när du rengör dem. Skölj hjulhusen och insidan av ekrarna med en tryckslang. När du sköljer hjulen och tvätta utsidan, torka bilen med frottéhanddukar.
2

Spray en högkvalitativ hjulrenöring frikostigt på hjulet så att den är helt täckt i renare. Låt dammsugaren suga i ett par minuter. Skrubba hjulet med ett hjul-rengöringsborste eller tvätta mitt, rengöring mellan ekrarna samt i ansiktet och kanten av hjulet. Skölj hjulet ordentligt med en slang eller en högtryckstvätt. Torka hjulet med en ren frottéhandduk.
3

bort eventuell oxidering på ytan av hjulet med en högkvalitativ hjulet polish. Detta kommer att rengöra hjulet samt skydda lacken och avskräcka framtida oxidation och bromsdamm uppbyggd. Applicera en liten mängd av det polska till en torr, ren frottéhandduk, då gälla för målgång i hjulet.
4

Buff målgång av hjulet tills det är helt fritt från oxidation och bromsdamm . För målade och tydlig-belagda hjul, polera och skydda ytan med fordonsindustrin vax.
5

Ansök gummi dressing på däcken som en sista touch. Spraya eller torka av förbandet på däcken, smörja in och sedan torka av överskottet av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121515.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.