Hur polska Billack

En helt ny lack kan se blanka och ljusa, men det finns ett sätt att göra det riktigt glansigt. Genom att polera lacken på din bil, kommer det att se ljusare och renare, och färgen kommer att se ut som det har djup till det. Detta kan också göras för att bilar med äldre bleka, måla jobb för att göra dem ljusare och glänsande igen. Nästan vem som helst kan polera en bil med rätt verktyg och material. Saker du behöver
bilpolish (även kallat flytande gnugga förening) katalog Orbital polermaskin
Polersvamp
putsdyna
Karnaubavax
handduk
Visa mer Instruktioner
1

Parkera bilen i skuggan så att solljuset inte skiner på ytan. Solen kan värma och mjuka upp den klara beläggningen och ytorna, vilket kan orsaka skador på den klara beläggningen som polermaskin flyttas över den.
2

Applicera en bra storlek belopp, ungefär sex uns, av flytande gnidning förening till polerplatta. Se till att dynan är ren och mjuk innan du tillsätter föreningen.
3

Placera polermaskin mot ytan av bilen, slå på den, och arbete i små cirkulära och fram och tillbaka rörelser . Föreningen bör pågå tillräckligt länge för att polera ena sidan av bilen. Lägg till mer vid behov.
4

Polera bilen så att föreningen gnids in och diset gjorts av föreningen försvinner när du arbetar med polermaskin runt.
5

Avlägsna polerplatta och placera en torr, ren polerrondell på polermaskin. Arbeta putsdyna över hela bilen, ta bort någon varaktig haze från föreningen. Bilen ska vara väldigt glansig på denna punkt.
6

Applicera ett tunt lager av ren karnaubavax till bilen, låt det sitta i fem minuter och sedan polera bort det för hand med en handduk . Detta håller bilen ser glansigt och lägger ett skyddande skikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121114.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.