Borttagning av Auto Paint Sprutningsundersökning

Automotive måla översprutning händer när du parkera en bil nära någon som målar en bil och en del av färgen overspray - färg som inte fastnar på bilen målas och finfördelas i luften - landar på din bil. Detta händer ofta när målaren sprutar klarlack. Sprutdimma gör lacken på din bil känns som sandpapper och grumliga. Du kan få sprutdimma utanför bilen med lite armbåge fett och rätt produkter. Saker du behöver
Slang
Bucket
Automotive tvål
Microfiber handske
Chamois
Automotive detaljer bespruta
Automotive detalj lera
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i skuggan. Blöt ner bilen med en slang, arbeta dig uppifrån och ner. Sätt en halv dollar storlek droppe tvål i botten av hinken. Fyll sedan hinken med vatten.
2

Sätt handen i mikrofiber handsken, sedan doppa handsken i tvålvatten. Tvätta bilen uppifrån och ner. Skölj sedan bort tvålen med vatten med lågt tryck från slangen. Torka av bilen med sämskskinn.
3

Spraya området som påverkades av sprutdimma med fordonsindustrin detaljer spray. Gnid leran på ytan och se till att hålla färgen vått med detaljer spray. Ofta vika leran över att hålla ytan ren. Torka sedan bort panelen med en microfiber handduk.
4

Känn färgen som du just använt lera bar på med händerna. Se om du kan känna översprutningen fortfarande på färgen, eller om färgen känns smidig. Om det fortfarande har en lätt sandpapper textur till det, upprepa steg 2. Annars fortsätter till andra områden på fordonet tills översprutningen är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121557.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.