Återställa en VW Tank Bug Gas

En VW Bug är en fantastisk bil, men de äldre bilarna blir, desto fler saker korroderar. En sak som är skyldig att korrodera är bensintanken. Detta är en viktig del av bilen, så du lär dig snart. Så, återställa en att arbeta på ett säkert sätt är en nödvändig färdighet för att lära sig om man vill få den Bug tillbaka på vägen. Saker du behöver
Grinder skivor
Nötning
Welder
Plåt
Visa fler instruktioner
1

bort bensintanken från bilen. Den är fäst medelst bultar på underredet. Koppla först bort den utgående bränsleledningen, och sedan ta bort skruvarna. Tanken glider ut från under VW.
2

Inspektera tank för korrosion och hål. Observera att mycket korroderad bränsletankar på fordon som inte kan återställas, de måste bytas ut. Om det inte finns några synliga hål och metallen är sund och solid hela vägen runt, kan du återställa bensintanken genom att göra följande.
3

bort någon hårdvara på tanken med bränsle avstängningsventil. Sedan, dränera återstående gasen från tanken.
4

Rengör tanken med rinnande vatten genom den. Använd en mild tvållösning för att bryta upp smuts och fett. Så ren med en Brillo pad eller robust trä-borste.
5

Strip yttre färg och rost från tanken med en vinkelslip och en sliprondell.
6

Fin sand de dåligt urkärnade fläckarna med 180 eller högre grit metall sandpapper och en planslip eller liten vinkelslip.
7

Blanda upp ett parti av Bondo, och tillämpa den på de dåligt urkärnade områden. Bara göra rent hus över dem med en plast skrapa för att fylla dem i. Låt torka i flera timmar. Igen
8

Sand hela tanken med en planslip och 300 grit metall sandpapper.

9

Prime tanken med bensintanken färg eller Rustoleum. Sedan avsluta tanken med en täckfärg eller bilfärg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120996.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.