Hur man fixar en dålig Window-Tinting jobb på din bil

Om du behöver rätta till ett dåligt fönster-toning jobb, dina möjligheter att spara den befintliga toning är dyster. De smutspartiklar eller luft som orsakade toning till bubblan är fångade mellan fönstret och film och endast kan tas bort genom att ta bort nyans. Här är några steg för fastställande som dålig toning jobbet. Saker du behöver
Luddfri Rengöringsduk
Fönsterputs
nytt ark fönster toning
Måttband
enda kanter rakblad
Visa fler instruktioner

1

Ring en toning professionell för hans eller hennes åsikt. Detta kommer att kosta någonting, och han eller hon kommer att säga att det inte finns några lösningar förutom att ta bort den befintliga filmen och börja om.
2

Starta vid ett hörn av toning. Ta en enda kanter rakblad och försiktigt reta upp tillräckligt av toning film att ta med fingrarna. Addera 3

bort filmen. Använda jämnt tryck, dra försiktigt av filmen utanför fönstret. Försök att få det från fönstret i ett stycke.
4

Rengör fönstret med ett fönsterputsmedel. Detta är det viktigaste steget. Även den minsta partikel av skräp kommer att orsaka att filmen bubblan igen.
5

Torka fönstret med en trasa handduk. Inspektera noggrant fönstret för eventuella spår av ludd.
6

Mät fönstret. Ta noggranna mätningar av fönstret och försiktigt skära ett nytt ark toning.
7

Applicera toning filmen. Noggrant tillämpa den nya filmen med en fast, rak kant. Gå mycket långsamt för att undvika bubblor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120859.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.