Hur man tar bort katt repor på en bil

När katter lämna över natten "souvenirer" på bilens huv eller tak som bevis på deras vilda framfart eller flyktförsök från lokala hundar, kanske kattälskare begrunda strypning. Ta bort katten repor på en bil kräver speciella verktyg, material och en bra mängd tålamod. De repor kan försvinna med några timmars arbete. Saker du behöver
Soapy Rags vatten
2000 - till 3000-grit vått /torrt sandpapper
polerskiva
Sprayfärg
Rubbing
skön förening
frottéhandduk
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

tvätta scratch området med tvål och vatten och torka den grundligt.
2

Gnid en färg-kontrasterande polish eller annat material i bilens panel där katten skrapat bilen. För en mörk bil, gnugga vit skokräm eller vit ut vätska på bilen panel längs sprickan området. För en ljus bil, använd en mörk polish. Torka av polish med en trasa. Den polska sjunker in i grunden, så efter dukarna bilägaren utanför polska, kan han se scratch avgränsas.
3

Wrap fint sandpapper på en slipkloss och doppa den i kallt tvål vatten.
4

Sand scratch området på bilen panelen tills repan inte längre står ut. The scratch området och utrymmet runt det har nu slipat till samma nivå. Skölj sandpapper i kallt vatten ofta under slipningen för att göra vattnet mer hala. Omväxlande 60-graders vinkel mot repor medan slipning, flyttar upp och ner repan längd.
5

Se till att alla tecken på katten scratch har slipat ut. Om bilen panelen har klarlack måla och det finns några tecken på färg i slipning vatten, respray klarlack.
6

Buff bilen panel med en polering hjul. om bilen har konventionella lackfärg eller lack, kommer sandning vattnet visar en hel del färg. Se till att slipning processen inte har tagit bort några extra lager färg. Buff panelen med gnugga förening genom att gnugga i en cirkulär rörelse.
7

Avlägsna föreningen med en frottéhandduk. Använd en skum polering-förening pad på Polerskivan att polera med en virvel märke eliminator eller en fin förening.
8

Polera bilen panel med bilvax för att försegla ytan.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121521.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.