Hur får kåda Off i en bil

Alla som någonsin har parkerat sin nya detaljerade bil under en tall vet precis hur jobbigt det är att bli av klibbig kåda eller sav. När färska, är plasten mycket formbara och ganska kladdig, men det är avskaffandet av denna klibbiga olägenhet lättare när det har torkat lite. Färsk kåda eller sav kommer smeta och smetar in i ett större område av bilen ytan om gnuggas. Låta det torka något gör det möjligt att härda och göra det lättare att ta bort i en klump utan kladd. Saker du behöver
Quarter
WD-40
Soft Bug trasa
eller tjära remover
Polska
Visa fler instruktioner
1

Låt massan torka i 24 timmar.
2

Håll en fjärdedel mellan fingret och tummen så att åsarna på kanten pekar nedåt. Skrapa av hartset i en svepande rörelse fram och tillbaka tills hartset har brutits upp. Inte alla hartset kommer att lossna, men det kommer att minska i storlek avsevärt.
3

Spraya återstående harts med WD-40 och fortsätter att skrapa med kvartalet tills ytan av bilen exponeras genom hartset. Kvartalet kommer inte repa lacken om en tunn film av harts är närvarande.
4

Torka området med en trasa och en bil bugg eller tjära remover. Gnid in kraftigt med en mjuk trasa tills den återstående hartset har försvunnit.
5

Rengör området eller bara tvätta bilen helt. Applicera ett vax eller polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121483.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.