Hur man reparerar sömmarna på en Tonneau Cover

Du kan reparera sömmarna på ett insynsskydd så länge alla ursprungliga tyget är i bra form. Nycklarna till reparera din insynsskydd använder rätt tråd, sömnadsteknik och stödja vinyl. Att reparera ett insynsskydd så sömmen varar, använder tunga UV-skyddad tråd, försöka träffa de ursprungliga hålen efter nålen när du syr och placera en robust bord bredvid symaskinen för att hålla vikten på tyget. Saker du behöver
UV skyddad klädsel tråd
Industri eller tung maskin plikt sömnad med antingen rulle fots eller Gångfoten installerat
Skrot av tjock vinyl eller Insynsskydd tyg Sax
Dubbelsidig tejp
Visa fler instruktioner
1

Ställ den industriella symaskin för att göra en ganska lång söm. Trä maskinen med hjälp av UV-skyddad tråden. Sy några inches på skrot vinyl. Jämför stygnlängden på vinyl till stygnlängden på insynsskyddet. Justera stygnlängden som behövs för att få samma stygnlängd används på insynsskyddet.
2

Klipp bort lösa trådar i det skadade området av den ursprungliga insynsskyddet fogen med saxen. Detta kommer att spara det extra arbetet med att plocka dem ur den snäva sömmar på reparerade sömmen senare.
3

Placera insynsskyddet på sidan bordet och symaskinen stå så att du kan skjut den under symaskin pressarfoten utan att plocka upp det igen.
4

Skär en bit dubbelhäftande tejp längden på öppningen och skjut in det i springan mellan tonneau skikten täcktyget. Ta bort tejpen s uppbackning och tryck ner lagren. Detta kommer inte att skapa en säker förbindelse, men det kommer att hjälpa till att hålla sömmen stängd så att du kan sy den utan stift.
5

Skjut insynsskyddet under symaskinen pressarfoten. Placera nålens spets för att överlappa den befintliga sömmen genom en tum, med den punkt direkt ovanför nålen hålet. Sänk pressarfoten.
6

Sy långsamt, försöka träffa de ursprungliga hålen efter nålen. Om du har svårt att slå den ursprungliga nål hål, åtminstone hålla den nya sömmen direkt ovanför de ursprungliga hålen efter nålen. Överlappa sömmen på slutet av den reparerade sömmen med en tum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121713.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.