Hur man rengör ett avgassystem Header

Rubriken på din motorcykel är en del av avgassystemet och är den första komponenten som tillbringade avgaser från motorn går igenom på sin väg ut i avgasröret. På grund av sitt läge vid den nedre, främre delen av motorcykeln är rubriker också utsatta för smuts, fukt och smuts. För att deras utseende ska bibehållas, bör rubriker rengöras när motorcykeln tvättas. Rengöring rubriker är en lätt uppgift med rätt verktyg och förnödenheter. Saker du behöver
Metal Cleaner Review krompolish
WD40
mjuk borst Verktyg borste
att ta bort kåpor (om tillämpligt)
Visa fler instruktioner

1

Låt motorn och avgassystemet svalna av cykeln har nyligen ridit innan rengöring av avgaserna. Ta bort eventuellt karosseri framtill på cykeln om det döljer rubrikerna eller är i vägen. Motorcykel karossen hålls vanligen på med skruvar eller bultar.
2

Skölj rubriker med en slang eller en högtryckstvätt, noga med att inte dra några närliggande kablar eller mekaniska komponenter.

Billiga 3

Spray metall renare på rubrikerna. Låt dammsugaren suga in och sedan tvätta rubriker med en ren, torr trasa eller en tvätta mitt. Skölj rubriker med en slang eller en högtryckstvätt igen. Om det finns döda buggar eller väg tjära på metall, använd WD40 för att rengöra dem. Spraya WD40 på tjära eller vad du försöker ta bort. Låt det dra i några minuter och sedan skrubba med en mjuk borste (tandborste, etc.).
4

Polera rubriker med en kvalitet metall polish för att skydda och bevara finishen. Applicera polish till en ren, luddfri trasa. Torka trasan och polera på ytan av huvudet och sedan polera den metall som en glans. Installera någon påbyggnad eller något annat som togs bort för att komma till rubriker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121514.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.