Hur man tar bort fläckar från Car Molding

Vita fläckar utvecklas på den svarta flexibla gjutning på en bil eller lastbil, eftersom det material den är gjord är ganska porös. Förare ofta inte klä gjutning med en skyddande substans som kan leda till fläckar och fläckar på grund av vittring. Dessutom, även om en skyddande medel används, kan täckningen vara inte ens och lämnade formstycket exponeras på platser. Det är bäst att hålla gjutning skyddas start när bilen är ny att förhindra fläckar, men det finns vissa åtgärder om fläckar bildas på gjutning. Saker du behöver
allrengöringsmedel sprayar rengöringsmedel
Biltvätt handdukar
Automobile tvättmedel
Varmt vatten
Sponge
Plast och gummi skyddande
Visa fler instruktioner

1

Häll lite allrengöringsmedel sprayar rengöringsmedel på en biltvätt handduk och rengör listen försiktigt, var noga med att rengöra varje spricka och skreva, även inne i fönsterkarmar. Vrid handduken ofta för att säkerställa att du använder en ren yta på handduk varje par inches. Detta bör ta bort all vitaktiga fläckar som kan ha orsakats av vax eller skyddande uppbyggd.
2

Mix bil rengöringsmedel med varmt vatten och tvätta bilen, inklusive den nyligen rengjorda gjutning. Använd en naturlig svamp eller en svamp gjord speciellt för tvätt bilar. Skölj bilen noga med rent vatten och torka den torr med rena handdukar biltvätt, var noga med att torka av all gjutning samt.
3

Klänning gjutning med ett färskt skikt av skyddsmedel som är gjord speciellt för ändamålet. Se till att täcka alla formytor jämnt och torka bort eventuellt överskott. Det är viktigt att alla delar av gjutningen absorberar lika mycket av skyddsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121543.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.