Hur får man Crease Tillfälligt Färgtoning

Tillämpa nyans till dina fönster är en lång process som kräver ett antal verktyg och lämnar gott om utrymme för misstag. De vanligaste misstagen som uppstår vid tillämpningen nyans till ditt bilfönster är luftbubblor och veck. Medan din första instinkt kan vara att ta bort nyansen alla tillsammans och börja om, kan du försöka rätta till problemet själv först. Medan bort veck i ditt fönster färgton kan vara en långdragen process, är det ganska enkelt. Saker du behöver
Förlängningssladd
Hårtork
Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Anslut din hårtork till en strömkälla. Eftersom du kommer att behöva hålla hårtorken nära fönstret färgton, kan du behöva använda en förlängningssladd för att se till att det kommer att nå.
2

Applicera värme till globlinjen. Du kommer att vilja använda en medelvärme inställning och håll pistolen ca 2 inches från globlinjen. Addera 3

Bestäm i vilken riktning du vill arbeta när du tar bort veck. Du kommer bara att använda en kontinuerlig rörelse - kanten av globlinjen och till höger, längst ned i globlinjen och upp - så avgöra vilken som är den enklaste riktning för dig att arbeta i. Om vecket är nära till vänster du kan vill arbeta vecket och till vänster. Om vecket är nära botten, kommer du vill arbeta globlinjen och ner.
4

Placera kanten av ditt kreditkort på globlinjen och värmen från hårtork direkt bakom kortet .
5

Dra kreditkort över globlinjen flyttar hårtork så att den följer kreditkortet. Dra inte kortet tillbaka över globlinjen i omvänd rörelse, istället plocka kortet upp och placera den i början av vecket (där du startade).
6

Fortsätt att dra kreditkortet , följt av hårtork, över globlinjen tills den tas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121136.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.