Hur ansöker Pinstripes

Pinstripes är extremt tunna linjer, vanligtvis i två färger, målade runt en bil för elegans och för att ge en solid-färg bilen en mer personlig känsla och utseende. Denna princip gäller särskilt på fasta mörk färg bilar eller lastbilar som har stora ytor med svart eller mörkblå som träffar ögat och ser intetsägande. Du kan enkelt ansöka pinstripes med lätt att få objekt, och du behöver ingen tidigare bil eller målning erfarenhet. Låt fantasin vara din guide. Saker du behöver
Tvål
Rena handdukar
Duk
Tar-borttagning lösningsmedel
Maskeringstejp
Pinstripe set
kniv
Visa fler instruktioner

1

Tvätta bilen med tvål och vatten, och polera den torr med rena handdukar. Gnid ansökan området med en trasa och en tar-avlägsnande lösningsmedlet tills det känns helt slät vid beröring.
2

Rip små bitar av maskeringstejp, och markera början och slutet av varje pinstripes. Dela upp långa sektioner av fordonet i mindre, mer hanterbara områden.
3

Dra tillbaka en liten del av stommen på en av streck, och tryck ner den börjar vid en av början tejp markörer. Använd tummen för att göra en fast förbindelse mellan remsan och fordonet.
4

Strip bort resten av baksidesfilmen från bandet, och dra försiktigt ut det spänt. Skjut den lösa änden av remsan ner i slutet bandet markör, och gnid ner.
5

Lätta på randen till en rak linje med fingret. Försök att inte trycka på randen tills att du har placerat det rätt.
6

Knacka rand ner på bilen när du har placerat det rätt. Kör fingret ovanpå den gängade-ner rand att följa den helt till fordonet.
7

tillämpa samtliga av remsorna till fordonet på samma sätt. Trimma alla ändar som uppfyller eller kräva justering med en helt ny kniv.
8

Roll bort det översta lagret av skyddsplasten från ränder tills du har tagit bort hela övre skiktet. Peel filmen försiktigt i fall det har fastnat på limmet av ränder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121736.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.